Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ {'hideTitle':'true'}

 

Pet Manos

Pet Shop Πόρτο Ράφτη, Αρτέμιδα, Νέα Μάκρη, Μαρκόπουλο & Παιανία
 
Η αλυσίδα καταστημάτων “Pet Manos” δημιουργήθηκε πριν αρκετά χρόνια από ανθρώπους που έχουν γνώση και εμπειρία για τα προϊόντα και τις ανάγκες κάθε κατοικιδίου. Η μεγάλη αγάπη μας για τις γατούλες, τα σκυλάκια αλλά και για όλα τα κατοικίδια αποτελεί τον βασικό πυλώνα γύρω από τον οποίο οργανώνουμε και επιλέγουμε τα προϊόντα που προσφέρουμε σε εσάς για τους μικρούς σας φίλους. 

Διαθέτουμε 5 pet shop, στο Πόρτο Ράφτη, την Αρτέμιδα, την Νέα Μάκρη, στο Μαρκόπουλο και την Παιανία, στα οποία καθημερινά μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα διατροφής, αξεσουάρ, προϊόντα περιποίησης, παιχνίδια και πολλά άλλα προϊόντα για γάτες, σκύλους, πτηνά, ψάρια και τρωκτικά.

Η ομάδα μας συνδυάζοντας γνώση και εμπειρία σας παρέχει κάθε βοήθεια, από απλές πληροφορίες σχετικά με το ποιο κατοικίδιο σας ταιριάζει ως την επιλογή της καταλληλότερης τροφής και αξεσουάρ.

Σε εμάς η χνουδωτή γάτα σας, ο πανέμορφος σκύλος σας αλλά και οι πιο μικροί της παρέας (ψάρια, κουνέλια, πτηνά, τρωκτικά), έχουν πάντα αυτό που θέλουν.
 
 
Επιδιώκοντας συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις όσον αφορά την περιποίηση και τη διατροφή των κατοικιδίων, εργαζόμαστε σκληρά και καθημερινά για την ικανοποίηση των αναγκών σας. 
 
 
 
 

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε κερδίσει την αγάπη των κατοικίδιων καθώς και των ιδιοκτητών τους γιατί φροντίζουμε πάντα να τους προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
Έχουμε εξασφαλίσει συνεργασία με τις καλύτερες εταιρείες της αγοράς και γι’ αυτό είμαστε σε θέση να έχουμε διασφαλίσει
την ποιότητα αλλά και την ποσότητα των προϊόντων που σας διαθέτουμε στην πλέον συμφέρουσα τιμή.
 
Επισκεφτείτε και εσείς 

το πλησιέστερο pet shop μας και ανακαλύψτε τον πιο ποιοτικό τρόπο για να προσφέρετε
φροντίδα και περιποίηση στον πιστό σας φίλο.